Editie: 29 juli 2022

Adverteren

De weg naar agrarische ondernemers
Veel bedrijven hebben te maken met een beperkt advertentiebudget. Tijdens een recessie is het een eenvoudige handeling om advertenties stop te zetten. Maar wat doet u dan eigenlijk?U zorgt er voor dat de markt voor uw concurrenten met één druk op de knop wordt geopend! Er zullen namelijk concurrenten zijn die blijven adverteren. Zij zorgen er voor dat hun marktaandeel wel blijft groeien.

De bedrijven die in tijden van economische crisis adverteren, zullen de hoogste groei in omzet en netto-inkomsten meemaken tijdens de recessie en de twee daaropvolgende jaren. Consumenten geven op dit moment niet zoveel uit als vóór de coronacrisis. Echter, als u niet het bedrijf bent waaraan ze denken wanneer ze wel weer gaan uitgeven dan zal ook uw omzet achteruit gaan. Terwijl concurrenten bezuinigen kunt er dus voor zorgen dat u wel online zichtbaar bent! Dit zal dan misschien niet meteen leiden tot directe sales, maar de kans is groot dat de consument in de toekomst weer aan u gaat denken. Onbewust is uw naam namelijk in het geheugen blijven hangen. En als het moment daar is dat de consument wel bereid en in staat is te kopen of contact op te nemen, schiet uw naam hem weer te binnen en zult u de eerste zijn waar hij aan denkt.

Prijsopgave voor advertenties op aanvraag

Send

"Er zijn drie soorten mensen in deze wereld: zij die dingen laten gebeuren, zij die dingen zien gebeuren en zij die zich afvragen wat is gebeurd."