Editie: 29 juli 2022

Disclaimer

Agricopia doet er alles aan om de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en of aan te vullen. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wijzigingen van de informatie op deze website kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Agricopia is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beƫindiging van de website of webpagina's.

De Agricopia-site bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van Agricopia liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroep. Agricopia is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze externe links of bronnen. Agricopia.net geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen of ander materiaal op externe sites of bronnen. Koppeling met documenten of sites van derden houdt geen erkenning van die bestanden in.

"Er zijn drie soorten mensen in deze wereld: zij die dingen laten gebeuren, zij die dingen zien gebeuren en zij die zich afvragen wat is gebeurd."